Palvelut

Henkilökunta

Toimimme osana raahelaista lääkehuoltoa ja annamme ammattitaitoamme asiakkaittemme käyttöön apteekkari Ilkka Lievosen, kahden proviisorin, kahdeksan farmaseutin, kahden farmanomin sekä yhden teknisen työntekijän voimin. Ajoittain joukkoamme täydentävät farmasian alan opiskelijat ja alalle aikovat harjoittelijat.

Apteekista ja sen sijainnista

Raahen 1. apteekki on yli 200-vuotias yritys, joka on vuoden 1998 marraskuusta alkaen palvellut asiakkaitaan Raahen keskustassa sijaitsevassa Liikekeskus Kauppaporvarissa. Muuton yhteydessä apteekin nimeksi tuli Raahen 1. Kauppaporvarin apteekki.

Toimitilamme mahdollistavat reseptin toimittamisen ns. suoratoimitustavalla, jolloin asiakas voi palvelutiskin vieressä istuessaan seurata reseptinsä käsittelyä ja keskustella lääkkeisiinsä liittyvistä asioista häntä palvelevan apteekkilaisen kanssa. Nykyisin apunamme toimii Rowa-varastoautomaatti ja Maxx-apteekkijärjestelmä.

Lääkkeiden oikeaan käyttöön opastaminen on tulevaisuudessa päätehtävämme. Siihen tulemme panostamaan niin reseptilääkkeiden kuin itsehoitotuotteidenkin osalta.

 

Tällä viikolla palvelemme
ma-to   9-20
pe        9-15
la-su    11-17